Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korktuğunu görmek

Rüyada yılandan korktuğunu görmek

Rüyada yılandan korktuğunu görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, duraklama yaşanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Rüyada yılandan korktuğunu gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada yılandan korkmamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada yılan görüp korkmamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ilişkilerin noktalanacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ona şifa olmayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin korktuğunu görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada cinden korkmamak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine inanılır.

Rüyada koreli görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments