Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden korkmamak

Rüyada cinden korkmamak

Rüyada cinden korkmamak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada cinden korkmamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Rüyada cinlerden korktuğunu görmek ev sahibi olunacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada cinden korkmamak kasasının ağırlaşacağına, kurulu düzeninin olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada sobada kor ateş görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada filden korktuğunu görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada ateş kor görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Rüyada koreye gitmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada kor yangın görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkarak bağırmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments