Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koreli görmek

Rüyada koreli görmek

Rüyada koreli görmek bazı adımlar atacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koreli gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine delalettir.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, isteklerini yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, mutlu ilişkiler kuracağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten korkarak inmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, zararın telafi edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments