Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korkmadığını görmek

Rüyada yılandan korkmadığını görmek

Rüyada yılandan korkmadığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorunların gittikçe artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada yılandan korkmadığını gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan görüp korkmamak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmamak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulur.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada koreli erkek görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Rüyada annenin korktuğunu görmek onlar tarafından yüceltileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada kor halinde kömür görmek ayıplanacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kor alev görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments