Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korkmamak

Rüyada yılandan korkmamak

Rüyada yılandan korkmamak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kazancın katbekat artacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, doğru haber almaya, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada yılandan korkmamak gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada yılandan korkmamak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan görüp korkmamak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek evliyseniz eşle iyi geçime, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada korktuğunu görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada korktuğun birini görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments