Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakimlik sınavını kazanmak

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, gözünün yaşını sileceğine, depresyona gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yılana hakim olmak sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hakim savcı görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, nazara geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada hakim kıyafeti giymek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada bayan hakim görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada hakim olduğunu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada hakim cübbesi görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada kadın hakim görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments