Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcı ve hakim görmek

Rüyada savcı ve hakim görmek

Rüyada savcı ve hakim görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, stresini atacağına yorulmaktadır.

Rüyada savcı ve hakim gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Rüyada hakim savcı görmek malların çoğalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada savcı ve hakim görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Rüyada savcı cübbesi giymek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada savcı olduğunu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcıyı görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcıyla evlenmek çıkmaza gireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, maddi güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kadın savcı görmek duaların kabul göreceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments