Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakimle konuşmak

Rüyada hakimle konuşmak

Rüyada hakimle konuşmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hakimle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hakimle konuşmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Rüyada hakim olmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalettir.

Rüyada hakim olduğunu görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada hakim mahkeme görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın hakim görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hakim görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalettir.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kendisiyle övüneceğine alamet eder.

Rüyada mahkemede hakim görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments