Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve güvercin görmek

Rüyada yılan ve güvercin görmek

Rüyada yılan ve güvercin görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada yılan ve güvercin görmek yüksek diploma alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ve yılan görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada güvercine yem vermek dayanışmanın ve düzenin artacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş güvercin görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işarettir.

Rüyada güvercin gibi uçmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments