Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil güvercin görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments