Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin gibi uçmak

Rüyada güvercin gibi uçmak

Rüyada güvercin gibi uçmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, insanlara iyilik yapmaya, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hastalıkların şifa bulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin gibi uçmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada güvercin gibi uçmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek gibi uçmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gibi uçmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada süpermen gibi uçmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kuşlar gibi uçmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kartal gibi uçmak dileklerin gerçekleşeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzer gibi uçmak vefalı bir insan olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin olup uçmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments