Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne yılan atlamak

Rüyada üstüne yılan atlamak

Rüyada üstüne yılan atlamak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne yılan atlamak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada üstüne yılan atlamak insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada yılan üstüne atlamak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek fırsatların elden kaçacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne köpek atlamak kısmetlerinin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne atlamak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments