Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızı atmak

Rüyada sakızı atmak

Rüyada sakızı atmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakızı atmak gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada sakızı çöpe atmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan sakız atmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada sakız atmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, makbul olmayan işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sakızı atmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalettir.

Rüyada sakızla boğulmak birikim yapılacağına, çok dikkat çekeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sakız görmek daha fazla kazanç getireceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sakız patlatmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments