Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından yutulmak

Rüyada yılan tarafından yutulmak

Rüyada yılan tarafından yutulmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yılan tarafından yutulmak gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada yılan tarafından yenilmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tarafından öldürülmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yılan tarafından korunmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bir uzmana başvurulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments