Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından kovalanmak

Rüyada yılan tarafından kovalanmak

Rüyada yılan tarafından kovalanmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yılan tarafından kovalanmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada atlar tarafından kovalandığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü tarafından kovalanmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kıtlığın meydana geleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından kovalandığını görmek korkularının üzerine gideceğine, bebek sahibi olunacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada adamlar tarafından kovalanmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, söylediklerinin çıkacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarafından kovalandığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Rüyada siyah köpek tarafından kovalanmak daha fazla yakınlaşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments