Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından yenilmek

Rüyada yılan tarafından yenilmek

Rüyada yılan tarafından yenilmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından yenilmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yılan tarafından yenilmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından yutulmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada yılan tarafından boğulmak kişinin isteklerine nail olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak dedikodu edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından sokulmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments