Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından öldürülmek

Rüyada yılan tarafından öldürülmek

Rüyada yılan tarafından öldürülmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, hayır duaları alınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada yılan tarafından öldürülmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan tarafından boğulmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından öpülmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments