Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sayılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, ruhani önderlik yapacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, huzur içinde yatacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından ısırılmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada yaratık tarafından ısırılmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, günahlara yorulur.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments