Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan oynatmak

Rüyada yılan oynatmak

Rüyada yılan oynatmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, iç açıcı sözlere, geçim derdinin kalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Rüyada yılan oynatmak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada yılanla oynadığını görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan oynatmak hastalıklarının son bulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oynadığı görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına inanılır.

Rüyada suyla oynadığını görmek maddi zararını karşılayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada okey oynadığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının oynadığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments