Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşının oynadığını görmek

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezar taşının oynadığını gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek kazancının her geçen gün artacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın oynadığını görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık mezar taşı görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşı yaptırmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezar taşını görmek hırsızlık yapacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan taş çıkarmak gözyaşının kuruyacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada mezar taşına sarılmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments