Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parkta oyun oynadığını görmek

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada parkta oyun oynadığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada parkta oynadığını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Rüyada oyun parkı görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada oynadığın oyunu görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments