Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla oynadığını görmek

Rüyada suyla oynadığını görmek

Rüyada suyla oynadığını görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada suyla oynadığını gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada suyla oynadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilye oynadığını görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, tatsız durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada oynadığın oyunu görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda oynadığını görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada aslan oynadığını görmek tövbe etmeden vefata, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde oynadığını görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ön dişinin oynadığını görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments