Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla oynadığını görmek

Rüyada yılanla oynadığını görmek

Rüyada yılanla oynadığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı işlere girişileceğine, hayatının daha kolay olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanla oynadığını gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada yılan oynatmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanla oynadığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Rüyada insanların oynadığını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazede oynadığını görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada iddia oynadığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin oynadığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sonradan da çok üzüleceğine, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments