Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kuyruğu yemek

Rüyada yılan kuyruğu yemek

Rüyada yılan kuyruğu yemek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yılan kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yılan kuyruğu yemek hayırlı evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek çıkmaza gireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments