Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğunu görmek

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek isteklerine kulak vereceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, planların sarkacağına yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek kişiye hep umut olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments