Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, ileride çok zengin biri olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, eşlerin boşanacağına delalettir.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek kötü haberlerin alınacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments