Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan izi görmek

Rüyada yılan izi görmek

Rüyada yılan izi görmek yaklaşan güzel günlere, çok kötü günler yaşayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ağız tadının kaçacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada yılan izi gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yılan izleri görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Rüyada yılan izi görmek başarılarının artacağına, haneye nifak gireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada fare izi görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada jilet izi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada karda ayak izi görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kurşun izi görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Rüyada sırtında iz görmek her nimetin lezzetine varacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada izne ayrılmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bereketin ve verimin olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments