Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izne ayrılmak

Rüyada izne ayrılmak

Rüyada izne ayrılmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada izne ayrılmak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada izne ayrılmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada tavşan izi görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada izmir üzümü yemek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı izi görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada boynunda iz görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada banyoda izlenmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyo yaparken izlendiğini görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments