Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında iz görmek

Rüyada sırtında iz görmek

Rüyada sırtında iz görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, doğru karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında iz gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada sırtında iz görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada banyoda izlenmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iz bırakmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izgara köfte yemek işlerinin de rast gideceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada fare ayak izi görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda izler görmek kişinin her daim iyi anılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iyileşme göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments