Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun izi görmek

Rüyada kurşun izi görmek

Rüyada kurşun izi görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşun izi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada kurşun izi görmek çaresiz kalacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayak izi bırakmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı izi görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada vücutta iz görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, canın derdine düşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tuvalette izlenmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalettir.

Rüyada izmir köfte görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada izmirue gittiğini görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments