Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan izleri görmek

Rüyada yılan izleri görmek

Rüyada yılan izleri görmek engel teşkil edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, gelişim içine girileceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan izleri gördüyseniz:

  • Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bazı konularda format değişikliği yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada yılan izleri görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Rüyada yılan izi görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından izlendiğini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada fare ayak izi görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kolda iz görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, bunun da geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette izlenmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyoda izlenmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments