Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ısırmak

Rüyada yılanı ısırmak

Rüyada yılanı ısırmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, ailesini hem gururlandıracağına, kolay yollardan kazanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, güç kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ısırmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada parmağını yılan ısırmak çareyi başka yerlerde arayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek sermayesini kaybedeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada yılanı ısırdığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan ısırmak inancını bir kenara atacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yılan ısırmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yılanın ısırdığını görmek gönül kapılarının açılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments