Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan balığı yakalamak

Rüyada yılan balığı yakalamak

Rüyada yılan balığı yakalamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, ticarette öne geçeceğine, vefalı bir insan olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yılan balığı yakalamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada denizde elle balık yakalamak çok büyük menfaatler kazanacağına, söz sahibi olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara inanılır.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakalamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada kanalda balık yakalamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık yakalamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kara balık yakalamak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments