Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan balık yakalamak

Rüyada kuyudan balık yakalamak

Rüyada kuyudan balık yakalamak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada kuyudan balık yakalamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine inanılır.

Rüyada kuyudan balık tutmak yaşam sevincinin geri geleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda balık tutmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda balık görmek kişinin bundan zarar göreceğine, dinç kalacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kuyuda insan görmek gülen yüzünün solacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda olmak işsiz ise işe gireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments