Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yılan balığı yakaladığını gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak zahmetinin çoğalacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, insanların hayır dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda balık yakalamak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı balık yakalamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman balık yakalamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede balık yakalamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, şifa ve moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments