Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalda balık yakalamak

Rüyada kanalda balık yakalamak

Rüyada kanalda balık yakalamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başının ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada kanalda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada kanalda balık yakalamak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kanalda balık görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada su kanalında balık görmek garanti olacak makama oturacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada büyük kanal görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada kanal faresi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada kanaldan çıkmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işarettir.

Rüyada boş su kanalı görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada kanalda yılan görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments