Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada galata kulesi görmek

Rüyada galata kulesi görmek

Rüyada galata kulesi görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok uğraş vereceğine, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada galata kulesi gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada galata kulesini görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada galata kulesi görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet eder.

Rüyada galata köprüsünü görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada galatasaray forması giymek parasız ve işsiz kalacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Rüyada galatasaray bayrağı görmek sıhhat ve moral bulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada galatasaray görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak çok rahat bir döneme girileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kule görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments