Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz kule görmek

Rüyada ikiz kule görmek

Rüyada ikiz kule görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, malvarlığının artacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ikiz kule gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada ikiz kule görmek güveninin artacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kule yıkılması görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kule görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kuleye çıkmak istediği gibi alışverişe gideceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Rüyada eyfel kulesi görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada galata kulesini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kule görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kule yapmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments