Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuleden atlamak

Rüyada kuleden atlamak

Rüyada kuleden atlamak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, insanların hayır dualarını alacağına, ana baba duası alınacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret eder.

Rüyada kuleden atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada kuleden atlamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayırlı bir eşe işarettir.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak işinden ve ekmeğinden olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada pisa kulesi görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kule çıkmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek kule görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada kuleye çıkmak rızkın gittikçe azalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek kule görmek aile hayatında sevinileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments