Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuleden inmek

Rüyada kuleden inmek

Rüyada kuleden inmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok yıpranacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuleden inmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Rüyada kuleden inmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada kule çıkmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, şükrederek yaşayacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada kuleye tırmanmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pisa kulesi görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sorunların son bulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada ikiz kule görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada eyfel kulesi görmek gözyaşı dökeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada demir kule görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments