Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulede oturmak

Rüyada kulede oturmak

Rüyada kulede oturmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kindar olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulede oturmak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Rüyada kulede oturmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kule çıkmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada galata kulesi görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kule görmek sıkıntılara neden olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat kulesi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada yıkılan kule görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments