Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış yastık görmek

Rüyada yıkanmış yastık görmek

Rüyada yıkanmış yastık görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, saygınlık kazanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış yastık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada siyah yastık görmek kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada ölüden yastık almak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şeytanın aklına uyacağına işarettir.

Rüyada yastık hediye etmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın bulmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sağlığının bozulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli yastık görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, konforunun yerinde olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yastık hediye almak maddi açıdan rahata erileceğine, rahat bir hayat süreceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments