Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık içinde altın bulmak

Rüyada yastık içinde altın bulmak

Rüyada yastık içinde altın bulmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada yastık içinde altın bulmak gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Rüyada yastık içinde altın bulmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok güzel işlere gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada yastık altında para bulmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, beklenen mirasın alınacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın görmek ün sahibi olacağına, ömür boyu süreceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada çamur içinde altın bulmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde altın bulmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada toprak içinde altın bulmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, her şeyin ters gideceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içinde altın bulmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments