Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık hediye almak

Rüyada yastık hediye almak

Rüyada yastık hediye almak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yastık hediye almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada yastık hediye almak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada yastık hediye etmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye yastık almak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada duvar yastığı görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada sarı yastık görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kazancında bereketin artacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada uçan yastık görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments