Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yastık görmek

Rüyada siyah yastık görmek

Rüyada siyah yastık görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yastık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah yastık görmek işte de mutlu olunacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Rüyada hediye yastık almak mutluluk ve huzur elde edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada yastığa pamuk doldurmak evlat sahibi olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada yastık kesmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet eder.

Rüyada kalpli yastık görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, onlara çok bağlı olacağına, hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kirli yastık görmek çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments