Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yastık almak

Rüyada ölüden yastık almak

Rüyada ölüden yastık almak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden yastık almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Rüyada ölüye yastık vermek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bunun şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden yastık almak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastığa yaslanmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yastıkla yürümek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı yastık görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve yastık görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastığa yün doldurmak anne ve baba duası alınacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, dertlerine derman bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık dolusu para görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments