Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işleri yoluna sokacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments