Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet eder.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli çarşaf görmek birlikteliğe başlayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel işlemek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel perde görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel almak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iple dantel görmek daha güzelleşeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments