Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf yıkamak

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kirli çarşaf görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments