Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek

Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek

Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, rahatlığa erileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi beyaz çarşaf gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek yüzünün de güleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Rüyada mavi renk çarşaf görmek birikim yapacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments